Loading...
BUURTSPORTTEAM 2018-06-05T13:11:09+00:00

Ons team bestaat uit een gemotiveerde groep sporters met alle talenten en kwaliteiten in huis om alle organisaties van Utrechtse Heuvelrug te ondersteunen.

Het team

Ruben

Sport en gezondheid zijn voor mij de mooiste thema’s om mee bezig te zijn. Ik heb me dan de afgelopen jaren ontwikkeld binnen deze thema’s en hoop dat de komende jaren te blijven doen. Ik vind het mooi om samen met mensen, scholen en andere organisaties sportieve en gezonde stappen te nemen. Het afgelopen jaar heb ik samen met een aantal collega’s de interventie Fit@school verder ontwikkeld. Dit is een lesprogramma dat wij geven op basisscholen. Met dit programma hopen we zo veel mogelijk scholen sportief en gezond te maken. Dit lesprogramma loopt inmiddels in vier gemeentes, nog meer sportieve en gezonde kinderen dus!

Barbara

Met mijn achtergrond als topsporter vind ik het een enorme uitdaging om meer mensen in de Utrechtse heuvelrug aan het bewegen te krijgen. Sportclubs te ondersteunen en kinderen kennis te laten maken met verschillende sporten!
De tafeltennisvereniging in Maarn (Reflex) is op zoek naar nieuwe enthousiaste lezen, door middel van social media zijn we deze fantastische vereniging nu aan het promoten. Zo komt deze tafeltennisvereniging beter op de kaart.

Jerrel

Met mijn expertise op gezonde leefstijl en frisse kijk op het onderwijs. Wil ik de kinderen binnen als buiten schooltijd helpen, zodat ze zichzelf kunnen redden in de huidige samenleving. In de 2,5 jaar werk ervaring heb ik de kinderen op sociaal en motorisch gebied ontwikkeld. Ik vind de omgang met kinderen heel belangrijk, hierin laat ik blijken dat ieder kind zichzelf moet zijn. Geniet van elke dag, geniet van de gymles en sport op je eigen niveau. Respecteer elkaar en houdt je aan de normen en waarden. Op motorisch gebied geniet ik hoe kinderen zichzelf ontwikkelen en de eigen grenzen verleggen. Ik haal voldoening uit mijn werk op het moment dat kinderen beter worden en de blijdschap is af te lezen van het gezicht.

Samantha

Met een dosis ervaring op het gebied van ondernemen en een achtergrond van sport en dans, leek mij het een enorme uitdaging om dit project aan te pakken. Mijn doel is om de mensen van Utrechtse heuvelrug sportiever en gezonder te maken.

Michelle

Mijn doel in de Utrechtse Heuvelrug is om kinderen te laten ervaren hoe leuk sporten kan zijn. Dit doe ik door (onder andere) in gesprek te gaan met basisscholen om te kijken hoe we het bewegen blijvend of meer vorm kunnen geven in de scholen. Clinics en andere sportactiviteiten aanbieden is bijvoorbeeld zo’n manier. Door mijn dubbelrol als vakdocent en buurtsportcoach kan ik mooi schakelen tussen het geven van bewegings lessen en het promoten van sporten. Hopelijk lukt het mij om jou net zo enthousiast te maken voor het sporten als ik zelf ben!

Ronnie

Wilco

Patrick

Jonge kinderen stimuleren en ondersteunen bij een gezonde leefstijl daar krijg ik energie van. Bezig zijn met sport een gezonde leefstijl zijn fantastische onderwerpen. Samen met kinderen, leraren, ouders, verenigingen, partners, etc kijken wat het beste is voor de Utrechtse Heuvelrug. Uiteindelijk kunnen wij het als buurtsportteam niet alleen doen en we merken dat er veel enthousiaste partijen zijn in de Utrechtse Heuvelrug met het zelfde doel als ons. Dat maakt het samenwerken hier prettig.