Loading...
BUURTSPORTTEAM 2018-10-22T12:04:31+00:00

Ons team bestaat uit een gemotiveerde groep sporters met alle talenten en kwaliteiten in huis om alle organisaties van Utrechtse Heuvelrug te ondersteunen.

Het team

Ruben

Sport en gezondheid zijn voor mij de mooiste thema’s om mee bezig te zijn. Ik heb me dan de afgelopen jaren ontwikkeld binnen deze thema’s en hoop dat de komende jaren te blijven doen. Ik vind het mooi om samen met mensen, scholen en andere organisaties sportieve en gezonde stappen te nemen. Het afgelopen jaar heb ik samen met een aantal collega’s de interventie Fit@school verder ontwikkeld. Dit is een lesprogramma dat wij geven op basisscholen. Met dit programma hopen we zo veel mogelijk scholen sportief en gezond te maken. Dit lesprogramma loopt inmiddels in vier gemeentes, nog meer sportieve en gezonde kinderen dus!

Barbara

Met mijn achtergrond als topsporter vind ik het een enorme uitdaging om meer mensen in de Utrechtse heuvelrug aan het bewegen te krijgen. Sportclubs te ondersteunen en kinderen kennis te laten maken met verschillende sporten!
De tafeltennisvereniging in Maarn (Reflex) is op zoek naar nieuwe enthousiaste lezen, door middel van social media zijn we deze fantastische vereniging nu aan het promoten. Zo komt deze tafeltennisvereniging beter op de kaart.

John

Ik ben afkomstig uit het onderwijs. De laatste jaren heb ik mij vooral gericht op sport/bewegen wat geresulteerd heeft in een volledige overstap naar de sportkant. Gezond bewegen is voor zowel jong als oud van essentieel belang; voor nu en in de toekomst. Ik wil graag mijn steentje daaraan bijdragen. Uiteraard kan ik dat niet alleen. Samen met een team van gedreven buurtsportcoaches maken we ons sterk voor een gezonde en fitte samenleving op de Utrechtse Heuvelrug.

Waar ik mij in 1e instantie sterk voor ga maken zijn de projecten: FIT@school, Bewegen Op Recept en een samenwerking met Quarijn.

Ronnie

Wilco

Patrick

Jonge kinderen stimuleren en ondersteunen bij een gezonde leefstijl daar krijg ik energie van. Bezig zijn met sport een gezonde leefstijl zijn fantastische onderwerpen. Samen met kinderen, leraren, ouders, verenigingen, partners, etc kijken wat het beste is voor de Utrechtse Heuvelrug. Uiteindelijk kunnen wij het als buurtsportteam niet alleen doen en we merken dat er veel enthousiaste partijen zijn in de Utrechtse Heuvelrug met het zelfde doel als ons. Dat maakt het samenwerken hier prettig.